خطای 403 گوگل چیست؟ با چه ترفندهایی می­توان ارور 403 گوگل را برطرف نمود؟

شاید شما نیز بارها و بارها با خطای 403 گوگل مواجه شده باشید. البته این خطا تنها منحصر به گوگل و حتی مرورگر نیست، بلکه ممکن است حین کار با وردپرس، گوگل پلی و … نیز با آن برخورد کنید. در این خطا و خطاها مشابهی که گوگل بروز می­دهد، عدد به کار رفته در واقع یک کد مشخص و بامعنی است. اگر بدانید این کد چه مفهومی دارد، در اکثر مواقع به راحتی و با استفاده از ترفندهایی خاص می­توانید خطا را برطرف کنید. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما را با مفهوم ارور 403 گوگل و روش­های رفع خطای 403 در گوگل آشنا کنیم.

خطای 403 گوگل به ما چه می­گوید؟

همانطور که پیش­تر نیز به آن اشاره کردیم، برای رفع مشکل ابتدا باید بدانیم، معنی خطای 403 گوگل چیست. این ارور که به صورت 403 forbidden error نیز دیده می­شود، در واقع نشان می­دهد که شما نمی­توانید به سایت یا منبع مورد نظر دسترسی داشته باشید و یا سرور سایت، دسترسی IP شما را به این منبع ممنوع کرده است. خطای 403 در اینترنت می­تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد؛ برای مثال به دلیل افزایش امنیت منبع دسترسی شما محدود شده است و یا ممکن است تحریم­ ها موجب این محدودیت شده باشد. گاهی نیز تنها یک خطای انسانی و یا نرم افزاری باعث بروز این ارور می­گردد. البته تنظیمات اشتباه یا نامناسب هاست نیز می­تواند به نمایش خطای 403 گوگل روی صفحه موبایل یا رایانه شما بیانجامد.

ترفندهایی برای رفع خطای 403 گوگل

حال که متوجه شدیم خطای 403 چیست، می­توانیم به فکر رفع آن باشیم. در این بخش به شما ترفندهایی ساده برای رفع این خطای رایج پیشنهاد خواهیم داد. امیدواریم یکی از همین ترفندها همان روش مناسب برای حل مشکل شما باشد.

ترفند اول: آدرس سایت را درست نوشته­ اید؟

خطای 403 گوگل

شاید به نظر زیاد از حد ساده برسد ولی در واقع این رایج ­ترین دلیل مواجهه با خطای 403 گوگل است. پس به محض دیدن این خطا روی مانیتور، ابتدا آدرس وارد شده و البته پسوند آن را چک نمایید.

ترفند دوم: کوکی­های مرورگر شما فعال هستند یا غیرفعال؟

کوکی­ها در بسیاری از موارد می­توانند استفاده ما از محیط وب را تسهیل کنند، اما گاهی نیز مشکل­ زا هستند. به طور کلی توصیه ما این است کوکی­ها را فعال کنید اما گاهی در مواجهه با ارور 403 گوگل می­توانید با حذف کوکی ­ها این خطا را به سادگی برطرف کنید. برای این کار معمولاً کافیست به قسمت setting مرورگر وارد شوید و گزینه حذف کوکی­ ها را پیدا نمایید. البته برای مرورگرهای مختلف ممکن است روند رسیدن به این گزینه کمی متفاوت باشد.

ترفند سوم: clear cache را امتحان کرده­ اید؟

خطای 403 گوگلCache یا حافظه پنهان مرورگر در برخی موارد می­تواند دردسرساز باشد. فرض کنید می­خواهید وارد سایتی شوید که قبلاً نیز بدون هیچ گونه مشکل وارد آن شده­اید ولی اکنون با خطای 403 گوگل مواجه می­شوید. ممکن است این خطا به خاطر ذخیره­سازی آدرس سایت در حافظه پنهان مرورگر پیش آمده باشد. پس کافیست باز هم به قسمت setting مراجعه کنید و با استفاده از گزینه clear browsing data، حافظه پنهان را پاک نمایید.

ترفند چهارم: برای ورود اجازه ویژه دارید؟

گاهی ممکن است برخی از قسمت­های یک وب­سایت برای برخی از افراد در دسترس نباشد. یعنی لازم است برای ورود به آن بخش از سایت اجازه ویژه داشته باشید. به همین دلیل هنگامی که برای باز کردن صفحه تلاش می­کنید با خطای 403 گوگل مواجه می­شوید. برای مثال شاید لازم است در قسمتی از سایت ثبت نام انجام دهید تا بتوانید به بخش­های خاصی از آن دسترسی داشته باشید.

ترفند پنجم: با مسئولین سایت تماس گرفته­ اید؟

در بخش قبل گفتیم که شاید تنظیمات سایت به شما اجازه ورود نمی­دهد. در برخی حالات با یک ثبت نام یا لاگین ساده مشکل حل می­شود. ولی گاهی تنظیمات به اشتباه شما را از ورود منع می­کند. به عبارتی دیگر، قرار است گروه خاصی از افراد اجازه ورود نداشته باشند که شما به اشتباه در این گروه قرار گرفته­اید و در نتیجه با خطای 403 گوگل روبرو می­شوید. در این موارد می­توانید با مدیر سایت تماس برقرار کنید و اشتباه پیش آمده را رفع کنید.

ترفند ششم: از ISP کمک گرفته­ اید؟

خطای 403 گوگل ارائه دهنده سرویس اینترنت

یکی دیگر از راه­های رفع خطای 403 گوگل، کمک گرفتن از ارائه دهنده سرویس اینترنت است. اما پیش از آن باید یک مورد را چک کنید. آیا دیگران به راحتی وارد سایت می­شوند و تنها شما با ارور 403 گوگل مواجه می­شوید؟ اگر جواب شما به این سؤال بله است، بهتر است با IPS یا Internet service Provider تماس بگیرید. امکان دارد IP شما به اشتباه مسدود شده و در لیست سیاه قرار گرفته شده باشد. در این مواقع شاید با یک تماس ساده بتوانید از شر خطای 403 گوگل راحت شوید.

ترفند هفتم: چند بار ورود به سایت را امتحان کرده­ اید؟

متأسفانه اگر 6 ترفند بالا به شما کمکی نکرده است، هیچ راهی جز صبر کردن و امتحان دوباره و دوباره ندارید. هر چند دقیقه یا حتی چند ساعت یکبار دوباره برای ورود به سایت مورد نظر خود تلاش کنید. احتمال می­رود بعد از مدتی، مسئولین سایت خطای 403 گوگل را حل کرده باشند.